Wat ik doe

Spiegelcoach♣Marije kan jou helpen met de onderstaande diensten

Heeft jouw kind/jongere het nodig om weerbaarder in het leven te staan? Dan is de Vida weerbaarheidstraining dé uitgelezen training om te volgen. Coachen met honden is erop gericht om jou als werknemer bij een bedrijf te ondersteunen. Met mijn jarenlange ervaring als manager in de retail herken ik tegen welke problemen jij aanloopt. Willen jullie dit juist samen met collega’s doen, laat je dan door Rilana en mij meenemen in de teamcoachworkshop Flirt with work. Natuurlijk is een training zonder hond ook mogelijk. Mocht je meer willen weten over het samenwerken met dieren binnen interventies of over emotionele intelligentie bij dieren, dan kom ik graag bij jou een presentatie geven.

Flirt with work

Flirt with work

Mopperend personeel? Stagnatie of een ‘fixed mindset’ op de werkvloer?
Kom je niet meer vooruit met je team, loop je vast en lijkt het gestelde doel mijlenver uit zicht? Dan geven wij graag de workshop ‘Flirt with work’ voor jou en je medewerkers!

Lees meer
Vida weerbaarheidstraining

Vida weerbaarheidstraining

De Vida weerbaarheidstraining is gericht aan kinderen en jongeren waarbij SpiegelcoachMarije met een hond als co-coach samenwerkt. Het doel is het vergroten van weerbaarheid en zelfvertrouwen bij kinderen en jongeren.

Lees meer
Coaching met honden

Coaching met honden

Loop jij tegen moeilijkheden aan op de bedrijfsvloer? En kom je er niet uit? Spiegelcoach♣Marije ondersteunt jou samen met een hond als co-coach naar het ontdekken van jouw innerlijke kracht en het vinden van de juiste oplossingen.

Lees meer
Presentaties en nieuws

Presentaties en nieuws

Wil je meer weten over interventies die ondersteunt worden door de samenwerking met dieren? Over hun emotionele intelligentie en hoe diergedrag ons beïnvloed? Laat mij dan een presentatie komen geven.

Lees meer

Met dank aan Talithamostertfotografie voor de fotografie