Sandra 
Marije is een hele lieve vrouw die met gedegen kennis en liefde de weerbaarheidstraining heeft gegeven aan mijn dochter. Marije sloot goed aan bij wat mijn dochter nodig had en ze leerde hoe ze bij uitdagingen in haar leven toch sterk kan staan en rustig kan reageren. Ook haar expertise van het gedrag over honden heeft ons anders doen kijken naar onze hond Obi.
 

Dochter van Sandra 
Het was leuk om eieren te gooien op stenen en de spelletjes waren superleuk. Marije was leuk, heel aardig en geduldig en ze is gewoon de beste juf die er mag zijn op de wereld xxxxx. 

 

 Monique
Mijn dochter heeft met veel plezier de trainingen bij Marije gevolgd. Marije is prettig en duidelijk in de communicatie. Mijn dochter vond de trainingen heel leuk en juist doordat het buiten is met een hond voelt het niet als ’training’.

Aan het eind van de lessenserie zei mijn dochter thuis; “mam, ook al voel ik me soms als een rots soms moet je een beetje als water doen, wat doen als een rots is echt niet altijd handig”  …. tja.. dat is denk ik de essentie van deze training.

Leren hoe je je voelt, het kunnen uiten en indien wenselijk je gedrag kunnen veranderen. Heel erg bedankt Marije, mijn dochter gaat de wekelijkse ‘speeluurtjes’ best missen!

Simon

De coaching van Marije heb ik als warm en gemoedelijk ervaren. Ze heeft kwaliteiten die je van een coach mag verwachten. Ze straalt veel rust en positiviteit uit, en vraagt goed door. De oefeningen en de metaforen van Marije hebben mij geholpen om de inzichten die ik al had, te verfijnen en beter te kanaliseren.

Ellen

Ik heb Marije leren kennen als een gedreven en zeer toegankelijke coach. Ze is enthousiast en vrolijk en een rustige gesprekspartner. De hond en zij helpen mij om meer attent te worden van mijn lichaamssignalen en hierdoor ontstaat er beweging. Daardoor krijg ik meer regie over mijn leven. Het voelt goed en er is wederzijds respect en vertrouwen.