Locatie

De coachsessies vinden buiten in de natuur plaats. Dé omgeving waar je helemaal tot jezelf kan komen. Daar waar je je één kan voelen met de natuur, de dieren en de planten om je heen. Jou laat inspireren. We “zitten daarom niet aan een bureau”, maar zijn altijd buiten. Wat nog meer voordelen zijn van buiten in de natuur, kun je hieronder lezen:

  • Het geeft frisse lucht en beweging in een rustgevende groene omgeving. Stress zakt weg en je concentratie vergroot. Je leert daardoor beter en makkelijker.
  • Letterlijk en figuurlijk ruimte ervaren en in beweging komen.
  • De natuur biedt zelf de coachmaterialen, die symbolisch iets kunnen betekenen.
  • Goed voor jouw welzijn, door meer plezier, tevredenheid en speelsheid te ervaren.

 

 

Máximapark

Het Máximapark is het centrale groene hart van de wijk Leidsche Rijn in Utrecht. Niets is daarom mooier om in dit park een fijne plek uit te zoeken. In de zomer van 2019 is hier zelfs de eerste ree gespot. Het Máximapark is een van de grootste parken van Nederland en net zo groot als de binnenstad van Utrecht. In 2014 won het de prijs voor het meest geliefde park van Nederland.

Vlinderhof

De Vlinderhof is een bijzondere tuin in de Binnenhof van het Máximapark. Het bestaat uit veel beschut groen met water en kleine hofjes. Heel geschikt dus om coachsessies te houden. De meeste keren starten en eindigen we bij Het Lint aan de Parkzichtlaan. Daar waar de Parkpergola Het Lint kruist.

Wil je meer weten over de coachsessies?