Mopperend personeel? Stagnatie of een ‘fixed mindset’ op de werkvloer?

Kom je niet meer vooruit met je team, loop je vast en lijkt het gestelde doel mijlenver uit zicht? Dan geven wij heel graag de workshop ‘Flirt with work’ voor jou en je medewerkers!

Wanneer teamleden levenslust en liefde voor het werk ervaren, dan zorgt dat voor een vruchtbare samenwerking en innovatieve ideeën. Talent wordt zo optimaal benut: ‘1+1 = more’.

Medewerkers die een sterke en warme connectie met hun werkzaamheden hebben, zijn fitter en gemotiveerder aan het werk. Wanneer zij zich verbonden voelen met de bedrijfsfilosofie, dan leidt dit tot meer creativiteit, innovatie en slagkracht.

Graag stellen wij ons aan jou voor

Marije en Rilana, een authentiek, sprankelend en kleurrijk duo. Wij hebben elk ons eigen specialisme. Marije werkte na haar studie dierwetenschappen jarenlang als district sales manager in de (discount) retail en merkte dat ze het coachen van mensen op de werkvloer het leukste vond. Ze is ook gefascineerd door de mens-dierinteractie. Die combinatie leidde in 2019 tot haar eigen onderneming SpiegelcoachMarije. De hond als co-coach vervult hierin een centrale rol bij sessies en trainingen.

Rilana is doorgewinterd gedragswetenschapper en heeft binnen diverse settingen als regiebehandelaar behandelingen verricht. Zij gebruikte daarbij ‘cognitieve gedragstherapie’, ‘narratieve therapie’ (manier waarop mensen hun verhaal vertellen, bepaalt hoe ze in het leven staan) en ‘Ret’ (rationeel emotieve therapie waarin zowel het verstand als het gevoel een belangrijke rol spelen). Tevens gaf zij groepstherapie en lichaamsgerichte therapiën. Het leidinggeven aan expertiseteams heeft haar interesse voor teamcoaching en bedrijfsanalyse verder aangewakkerd.

Onze expertise

Onze expertises van bedrijfskunde, psychologie en coaching leiden tot een mooie mix aan oefeningen (onder andere True colours, Knipoog, Spatjes van je schatjes, Chill omdat je wil en Loveletters). Die vormen de basis van onze methodiek ‘Flirt with work’.

De oefeningen zijn gericht op:

  • Levenslust en liefde voor je vak overbrengen;
  • Cohesie in het team vergroten;
  • De communicatiestijl positief beïnvloeden;
  • De verbondenheid met de taak te verhelderen.

Wij bieden daarom met Flirt with work een volledig verzorgde teamcoachdag met lunch aan, waarin teamleden een unieke training gaan volgen. We wakkeren de passie voor het werk weer aan en laten het vuur branden voor de organisatie.

Maximaal aantal deelnemers: 20

Kosten: €1995,-